Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Člani Noviciata A si upaš?! smo si na dan norcev ob 23. uri zaželeli skuhati puding, a ob tem ugotovili, da smo ostali brez sladkorja. Da bi preizkusili njihov zgled pripravljenosti pomagati bratom skavtom v težavah, smo neglede na pozno uro poklicali nekaj vidnejših članov našega stega in jih povprašali, če nam prinesejo 2kg sladkorja, ki ga nujno potrebujemo za puding. Kako so se klici končali pa si preberite spodaj:

 

Mateja Zabreta smo zbudili sredi spanja. »Pridem takoj,« je rekel, nato pa zaspal nazaj in ni prišel. 


---- -------: »Pridem takoj,« ko pa je prišla je rekla »Tle maš cukr, pa kva vam ni jasn, zakva mate vse tok razmetan?« Prijela je v roke metlo in začela pospravljati. 


Andrej Štrajhar je bil nad prošnjo navdušen. »Z veseljem, sem že na poti,«  je dejal, prišel in jedel puding z nami do konca. 


Tomi Tomšič je bil ravno sredi »žura« a je dejal: »Takoj pridem, sam kolk bom pa to CO2 spustu?« Prišel je 4 ure zatem, prinesel 13 čajnih žličk sladkorja, saj tako piše na samopreračunljivem jedilniku, težil z recikliranjem in izjavil, da mu tega, da se je peljal in Ljubljane v Kamnik, narava nikoli ne bo odpustila. Sedel je v kotu kot vržena spalka, zahteval kavo in rekel, da ne sme jesti pudinga. Zelo se mu je mudilo domov kupovati karte za koncert U2. 


Tadej Uršič: »Pridem!« Ko pa je prišel, nam je naložil odkupnine in nas nazjal, kot smo bili dolgi in široki, o sladkorju pa ni bilo ne duha ne sluha.


Martin Pregelj: »Z veseljem ga prinesem, ampak tole se za vas ne bo dobr iztekl!« V zahvalo smo morali teči v Kamniško Bistrico in narediti 500 usklajenih vojaških sklec. Sladkor nam je dal, ko smo bili že čisto crknjeni zato smo šli kar spat. Zjutraj smo ugotovili, da nam je pojedel ves puding. 


Ana Jezeršek: »Takoj pridem, samo nekaj najdem!« Ne boste verjeli, da je k nam poslala Testkota z receptom za glukozo in izročki iz učbenika za dietetiko z naslovom zakaj je sladkor škodljiv.


Špela Sušnik: »Z veseljem vam ga prinesem,« vendar je namesto belega prinesla rjavi sladkor.


Erika Klemenc: »Nimam sladkorja, ker ste me pa že ravno poklicali pa imam eno nalogo za vas, ker je treba pospraviti skavtsko sobo!« In tako smo garali do jutranjih ur.


--- -------: »Zelo mi je žal, a imam premajhen avto za 2 kilograma sladkorja.« Na naše presenečenje je čez 20 minut sladkor prinesla kar peš. 


Simona Krumperstar: »Veš kaj, tamau, kr sami si ga pejt iskat!«


Katja Vrhovnik je bila navdušena: »Z veseljem prinesem, mi je glih cukr padu!« Poleg sladkorja je prinesla še ful čokolade in do jutra smo se nažirali z njo.


---- ------: »Sam najlaži je pa klicat ob 11 zvečer pa težit za cukr.« Sklepal smo, da ga nima, ker konji radi jejo sladkor in so mu že pojedli vse zaloge.


Leon Anžel: »Takoj pridem sam še internet do konca uštimam!« Zjutraj je poklical in našteval:

  • Ko je prišel v dnevno sobo ga je skor zbil vlak.
  • Pol so ga napadl marsovci z biološkim/jedrskim orožjem .
  • Na koncu pa je ugotovil, da mu je Don Corleone zamenjal ključavnico na vratih.

Tako da sploh ni pršel.


Matej Ogrinec: »Ej, Kit mi je crknu pa ne morm pridet!« Sklepali smo, da je dvignil telefon v spanju. 

 

Zdaj pa navodila za nagradno igro!


Kot vidite so bile pri treh osebkih črke njihovih imen zamenjane s črticami. Če pravilno poveste, kateri so bili ti trije osebki in vaš odgovor do 20.04.2009 sporočite na email: Grimlyx@Gmail.Com se potegujete za sladko nagrado, ki vam jo bomo dostavili 1. maja ob 23:00 :)) Sodelovanje ni omejeno zgolj na člane Mamutovega stega. Sodeluje lahko kdorkoli.


Po 1. maju pa tudi pričakujte novo nagradno igro.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.