Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

V junijski nagradni igri smo vas povprašali, kaj bi naredili naši voditelji, če bi na tomboli zadeli 1 milijon evrov.

Da vam je bilo ugibanje lažje smo vam postregli tudi z nekaj namigi, kako uspešno rešiti uganko. Vaš odziv je bil fenomenalen in vidimo, da že postajate odlični poznavalci karakterjev in navad vidnejših članov našega stega.

 

Za vse tiste, ki pravilnega odgovora niste ugotovili, vam ga razkrivamo sedaj:

Tomi Tomšič bi večino vložil v raziskave alternativnih virov energije, s preostankom pa bi si kupil zasebni koncert U2-jev.

Martin Pregl bi si kupil Microsoft in potem bi drugi delali milijone za njega.

Miha Klobčar bi si zgradil hišo v kateri se mu ne bi bilo potrebno sklanjati.

 

Srečna izžrebanka tokratne nagradne igre pa je skavtska - mamutova mama - Jelka Kavčič!

Nagrajenki od srca čestitamo in jo vabimo k sodelovanju tudi v prihodnje. Ob priliki (še preden popusti poletna vročina) ji bo zagreta mladež osebno dostavila na dom sladko malo nagrado.

Ker vemo, da v poletni vročini možganci najraje počivajo, smo vam za tokratno razvedrilo pripravili oddih možganov. Z novo nagradno igro se vidimo spet ko prvič zapoje šolski zvonec. Do takrat pa uživajte zasluženi dopust.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.