Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Na božični večer je vedno vse tako mirno, prijazno, lepo. Pa je naše življenje res tako? Prevečkrat smo sredi zabav, nakupov, obveznosti, hrupa, … Tako pa ne moremo sprejeti Njega, da bi se naselil v naše srce in bi v naše življenje prinesel Mir.

 

Skavti iz Kamnika vam želimo že devetič zapored pokazati našo predstavo o Jezusovem rojstvu. Povabimo vas, da se nam pridružite v četrtek 24. 12. ob 18:30 pri otroški polnočnici in po njej v Frančiškanskem samostanu.
 
Popeljali vas bomo skozi prepolno in preživahno velemesto Betlehem in morda odkrijete zakaj tam ni bilo prostora za utrujenega popotnika in njegovo nosečo ženo. Nato bomo odšli še na mirne, preproste Betlehemske poljane in morda ugotovili, zakaj se je Jezus rodil prav tam.

Zgodba letošnjih živih jaslic se bo začela ob 18:20 pri maši. Vsi ki pa se ne bi želeli udeležiti maše, pa ste prav tako lepo vabljeni, da si ogledate zunanji del igre, ki se bo začel ob 19:20 pred frančiškansko cerkvijo. Predstava se bo zaključila okrog 20:00.

Se vidimo, da skupaj odkrijemo bistvo!

Skavti Mamutovega stega – Kamnik 1

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.