Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Skavti letošnje leto na najrazličnejše načine zbiramo sredstva za nakup novega večnamenskega šotora (po domače členarja), ki je po več desetletjih uporabe zdaj že nepopravljivo iztrošen. Cena takega šotora je več 1.000 €, brez njega pa ne moremo izvajati večjih skavtskih aktivnosti in poletnih taborov. Ene izmed najbolj vidnih aktivnosti so zbiralne akcije starega papirja (zadnja letošnja se bo zgodila prav ta vikend), pri dosegi našega cilja pa nam tako in drugače pomagajo tudi številni starši, prijatelji in drugi posamezni znanci in podjetja.

 

Svojo pomoč so nam tako obljubili tudi pri podjetju www.trznica-kamnik.si, kjer bodo do konca meseca junija za vsako naročilo lokalno pridelane hrane namenil 2,5 € (to je celotna vrednost dostave) za skavtski šotor oz. kamniške skavte!

Podjetju se za to prijaznost najlepše zahvaljujemo, vsi ostali pa ste povabljeni, da si ogledate njihovo ponudbo in namesto pri katerem drugem trgovcu, opravite kakšen nakup ali dva pri njih.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.