Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Dober (vroč) pozdrav!

Čas poletnih taborov se nezadržno približuje. Za Četo Kamenčki bo to leto tabor še posebej pester, saj se bo udeležila že 4. gorenjskega regijskega tabora Kvajdej.

Pred dnevi je bila bogato posodobljena spletna stran Kvajdeja, ustvarjena pa sta tudi FB skupina in dogodek. Vabimo vas, da si na spletni strani preberete, kaj vse vas čaka že čez slab mesec dni. Videli boste, da bo to res enkraten tabor.

Obenem pa vas vabimo, da se včlanite tudi v FB skupino, saj ima en poseben namen. Organizatorji tabora želijo, da bi namesto s telefonskimi klici starši in prijatelji, ki so ostali doma, vzpostavljali stik z udeleženci preko FB skupine. Kdor koli bo namreč v času tabora kaj napisal na zid FB skupine, bo to tudi fizično objavljeno na taboru na t.i. Kvajbukvi. Enako pa bomo komentarje udeležencev iz Kvajbukve prepisovali tudi na FB skupino. Zato toplo vabljeni, da se včlanite in med taborom sledite dogajanju.

Kvajdej spletna stran: http://kvajdej.skavt.net
Kvajdej FB skupina: http://www.facebook.com/groups/241199482658780
Kvajdej FB dogodek: http://www.facebook.com/events/348280688577333

Čimbolj ohlajen pozdrav …

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.