Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Na sončno nedeljo 28.03 smo se ob 10.uri zbrali na parkirišču v Kamniški Bistrici, kjer smo imeli srečanjem čete.

Po jutranji molitvi smo se odpravili proti Kurji dolini (Kamniška Bistrica). Pot je bila dolga in zanimiva, saj smo skakljali iz skale na skalo. Na cilju smo se razdelili v tri skupine ter imeli delavnice(izdelava butarc, bivaka, plezanje in spuščanje po skalah). Delavnice so bile zelo zanimive, ker je vsakdo našel nekaj zase.

Vsi pravijo, da ima v Kamniški Bistrici dež mlade, kar smo dvakrat izkusili na lastni koži. Drugič nas je dež namočil ravno med pripravo kosila. Bili smo zelo lačni, zato se nismo ozirali na padavine in smo nadaljevali s pripravo okusnega kosila – pice. Peka pic se je zelo zavlekla, zato smo hitro pospravili stvari za seboj in se odpravili proti kapelici v Kamniški Bistrici, kjer smo imeli skavtsko sveto mašo.

Priznam, da mi je cel dan hodilo po glavi, kakšno presenečenje imajo vodlitelji za nas. Dobili smo kar dve stvari: skavtske članske izkaznice ter težžžko pričakovane slike iz Jamboreeja 2008 . Juuuuheeej - končnoooo!

 

Napisala: Sara in Andrej

 

SLIKE!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.