Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Končno je napočil 10. maj, ki smo ga vsi tako zelo čakali, da naša Mateaaa skoči v zakonski stan!

Na sicer oblačen dan smo se voditelji in klanovci zbrali pri cerkvici sv.Vida nad Tuhinjem in pripravili vse potrebno za poročno slavje. In ko sta se pripeljala ženin in nevesta z svati se je tudi nebo razjasnilo in narava pokazala kaj si misli o tej poroki:). Bilo je tako lepo in preposto. Majhna cerkvica, prijazni ljudje, veliko stavtom in vedno nasmejana Mateja in Jure. Ko sta tudi uradno postala zakonca je sledilo prijetno druženje in pogostitev, za katero smo skrbeli mi.

 

Ko pa smo se svatje odpravili na žur:), pa smo se mi odpravili v njuno stanovanje. Malo smo ga polepšali, dodali nekaj slik iz Matejinega skavtskega življenja, pripravili zajtrk, pospravili posodo, malo "uredili" spalnico, in nenazadnje naredili protopine kako bo ko bo po stanovanju tekalo malo živahno bitej....

 

Ampak nismo še imeli dovolj. Posikušali smo ukrast našo Matejo nazaj, pa nam na žalost ni uspelo. A bili smo blizu, pa drugič.

Med fotografijami pa si oglejte še čudivte slike ki jih je posnel Matevž.

V imenu celotnega Mamutovega stega že enkrat čestitam Mateji in Juretu in jima želim veliko sreče in blagoslova v skupnem živlejnju, veliko zdravih, navhianih otrok, ki bodo pravi skavti in skavtski voditelji:)

 

Kdo je naslednji?

Klik za ogled fotogalerije.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.