Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

V petek 15. januarja smo se vodniki, podvodniki in višji vod podali na noro dogodivščino na bližnje zasneženo Veliko planino, kjer smo uživali v nočnem sankanju.

Na ta težko pričakovani petek smo se s sankami natlačili v kombije in avtomobile in se odpeljali do spodnje postaje nihalke, ki nas je popeljala v magično planinsko deželo z zasneženo naravo,  po kateri poteka 2,4 km dolga z lučmi osvetljena sankaška proga.  Po progi smo se spuščali do onemoglosti. Sanke smo v dveh urah odložili le dvakrat.  Prvič je bila kriva SLADKA malica, drugič pa obvezno kepanje in mavžanje. Večer smo torej preživeli na sankah s pogledom na čudovito okolico. Po sankanju smo se utrujeni, premočeni, polni novih vtisov in nasmejani vrnili v dolino, kjer nas je pričakal prevoz domov.

 

napisala: Kaja Komatar - Pojoča aligatorka


SLIKE!!!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.