Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Luč miru iz Betlehema bo letos prišla v Kamnik v soboto, 19.12. Namenjena je vsem, ne samo verujočim, zato ste vsi vabljeni, da jo sprejmete ob 17:45 na Glavnem trgu. Verujoči ste vabljeni, da se pridružite tudi sprejemu, ki bo sledil v Frančiškanski cerkvi ob 18:30, ko bomo skavti s svojo mladostno zagnanostjo popestrili in na svoj način oblikovali prihod Luči miru iz Betlehema.

V času ko so pomembna predvsem materialne dobrine, pogosto pozabljamo na srce, nasmeh in mir. Zato vas kamniški skavti vabimo, da se pridružite akciji Luč miru iz Betlehema in tudi vi prižgete plamen, ki prihaja iz votline Kristusovega rojstva v Betlehemu. 

Kdor bo prireditev zamudil pa naj ne skrbi. Posebej označene svečke bodo od začetka naslednjega tedna pa vse do božiča gorele po večini slovenskih cerkva, odnesli pa jo bomo tudi na sedež občine, TIC in še kam. 

Prav lepo vabljeni. Skavti Mamutovega stega – Kamnik 1

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.