Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Volčiči in stari volki smo s pomočjo staršev, prijateljev, sosedov, sošolcev in seveda ob pomoči celotnega stega, preko celega leta zbirali plastične zamaške za Dejana. Kot nam je znano, se je Dejan ponesrečil v delovni nesreči in sedaj že nekaj let pridno in vztrajno nabira denar na različne načine, za nakup bionskih protez. Vrhunec naše zbiralne akcije se je zagotovo zgodil v petek, 5.4.2013, saj nas je Dejan tudi obiskal.

Na življenje gleda zelo optimistično in vedro, okužil nas je tudi s svojo sproščenostjo in duhovitostjo. Dejan je pravi inovator, saj si je prilagodil kar nekaj pripomočkov, ki mu lajšajo življenje in s katerimi si naprimer lahko umije zobe, obleče trenirko ali piše sporočila na svojem telefonu. Ker tipkamo radi tudi mi in morda še veliko hitreje, bodimo še naprej dobrodelni in za Dejana pošiljmo SMS na številko 1919, s ključno besedo DEJAN.

Otroci in tudi malo večji otroci smo bili zadovoljni, ko smo se na lastne oči prepričali, da takšno malo dobro delo pravzaprav pomeni nekaj velikega!

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.