Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

V soboto, 3.12.2016 je našemu skladišču opreme odklenkalo - nekaj Kamniških voditeljev se je podalo v boj z neredom.

Ob osmih zjutraj je za tiste ta najbl pridne poskrbela Erika, ki je pripravila okusen zajtrk. Ko smo se podprli, se je v skladišču začelo daniti. Ker smo nedolgo tega izgubili del skavtskih prostorov, se je precej krame preko skladišča razbohotilo tudi po skavtski sobi, kar pa je bilo tudi na seznamu čistke. Počasi so se stvari selile na svoja mesta, marsikatera pa se je preselila vrt pred skavtsko sobo, kjer se je kup vztrajno večal - tu je bila poslednja postaja pred smetiščem za neuporabno ali nedelujočo šaro in smeti.

Nova pridobitev pa je bila tudi omara v skavtski sobi, ki je zamenjala staro, polomljeno in vehasto – hm, spomin na omaro.

Delovna sila se je na vsake toliko časa malo menjavala, zadnji bojevniki pa so prizorišče zapustili okoli enih popoldne. Stegov hišnik pa je po tej uri po skladišču copral še razne stvari, ki se pritičejo področju stegovega gospodarja, ter tako uspešno porabil še nekaj ur "odvečnega časa" za razporejanje in dokumentiranje raznega sortimenta za odpis z nadomestilom (kar se ni rabilo in je bilo uporabno, se je o tem obvestilo gospo Bolho).

Okoli četrte ure sta se vrnila dva voditelja, ki nista vedela kaj početi doma in sta do konca uredila skavtsko sobo, da se je lahko ob šestih popoldne hišnik na vodniškem sestanku prelevil v voditelja čete.

Ker gremo na vse ali nič, smo zaradi pozne ure za vsak slučaj del skladišča pustili še nepospravljenega, da se bomo lahko ob naslednji priliki ponovno srečali v vlogi skladiščnikov.

In to bo kmaaaluu...

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.