Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Na lepo četrtkovo popoldne smo se skavti iz Kamnika odzvali povabilu nizozemskega veleposlaništva in se odpravili v domžalske loge. Tam smo v Češminovem parku popestrili program Piškotkovega piknika s postajo, kjer so se lahko obiskovali pomerili v pravih nizozemskih igrah, ki so nastale pod spretnimi skavtskimi rokami.

Igre so bile deležne velikega zanimanja, še posebej tiste, v katerih so lahko otroci (in odrasli) pomerili svoje sposobnosti med sabo. Vsak, ki je uspešno opravil nalogo, ki si jo je sam izbral, je lahko prejel prav poseben bon, ki ga je nato zamenjal za darilce.

Vzdušje v Češminovem parku ni moglo biti drugače kot razigrano in veselo, kljub temu, da so nam začeli prekrivati sonce temni oblaki, ki so svojo vsebino proti poznemu popoldnevu pustili na Domžalah.

Domov v Kamnik smo se vrnili z nasmehi na obrazu, saj nam je navdušenje otrok dalo vedeti, da so imeli tudi zaradi nas polepšan dan.

Fotografije si lahko pogledate v tej fotogaleriji (avtorica Klavdija Zupančič).

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.