Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Izšla je letošnja druga številka Mamutovih novičk - mesečnega informatorja Mamutovega stega - tokrat v povsem prenovljeni podobi in vsebini!

 

Od zdaj naprej boste lahko, poleg bolj pregledno razporejene vsebine, širili tudi svoja duhovna obzorja, v intervjuju izvedeli kaj novega o vaših voditeljih, ob koncu pa se tudi razvedrili z zabavno vsebino, ki jo bo vsak mesec pripravila druga starostna skupina. Začeli smo z našimi najmlajšimi - bobrčki. Veseli bodo vašega odziva, za katerega si lahko prislužite tudi sladko nagrado, zato vsi toplo povabljeni k sodelovanju, ne glede na svoja leta. Tudi starši :).

Če nam sporočite vaš email naslov (na kamnik1@skavt.net), boste dobili tretjo številko naravnost v vaš e-poštni nabiralnik.

Želimo vam obilo užitkov ob branju!

Klik za prenos 2. številke Mamutovih novičk, 2. letnik.

Klik za prenos 1. številke Mamutovih novičk, 2. letnik.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.