Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Izšla je šesta številka 2. letnika Mamutovih novičk - mesečnega informatorja Mamutovega stega.

Poleg pestrega dogajanja, tokrat predvsem na voditeljskem nivoju, si lahko v duhu današnjega materinskega dne preberete intervju s skavtsko voditeljico, ki ostaja aktivna voditeljica kljub temu, da je mati dveh otrok. Na vprašanje, kako ji to uspeva, odgovarja: "V življenju enostavno potrebuješ nekaj, da se malo odklopiš. Ne moreš biti ves čas zaseden samo z družino ... Enako, kot to velja za otroke, velja tudi za starše. Na koncu je vedno vse odvisno od tvojih želja in motivacije. Če imaš željo in voljo, se da vse!".

Novičkam pa tokrat dodajamo tudi novo rubriko - Mamutovi mali skavtski oglasi, v kateri lahko vsi člani in podporniki Mamutovega stega ponudijo stvari, ki jih doma ne potrebujejo več, stran pa jih vseeno ne bi radi vrgli. V njej bomo po skavtskih aktivnostih objavljali tudi slike pozabljenih predmetov, ki jih njihovi lastniki ne bodo pogrešali, mi pa jih bomo ponudili prvemu, ki jih bo hotel prevzeti.

Za zaključek pa, seveda, ne manjka niti razvedrilo, ki tokrat predstavlja dovolj velik izziv tudi za (naj)starejše.

 

Če nam sporočite vaš email naslov (na kamnik1@skavt.net), boste sedmo številko dobili nnaravnost v vaš e-poštni nabiralnik.

Želimo vam obilo užitkov ob branju!

 

Klik za prenos 6. številke Mamutovih novičk, 2. letnik.

Klik za prenos 5. številke Mamutovih novičk, 2. letnik.

Klik za prenos 4. številke Mamutovih novičk, 2. letnik.

Klik za prenos 3. številke Mamutovih novičk, 2. letnik.

Klik za prenos 2. številke Mamutovih novičk, 2. letnik.

Klik za prenos 1. številke Mamutovih novičk, 2. letnik.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.