Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Voditelji Mamutovega stega smo se odločili, da bomo letošnje jubilejne desete žive jaslice poimenovali ZVEZDA SEM; zakaj zvezda sem? Ker je vsak od nas zvezdica, ki sveti in žari ljudem okoli sebe, bolj se razdaja bolj sveti in prinaša LUČ. Da pa bi lažje začeli naše zvezdno popotovanje smo se voditelji zbrali in ustvarili za naše skavte in skavtinje piškotne zvezdice - majhne in velike, črne in bele, ... prav zabavno je bilo.
SKVO peče zvezdice!

Naslednji dan smo imeli skavtsko mašo in po maši smo predstavili nove zvezde! No, ja vsaj gostje (ovca, pastir, angel, Jožef, osel, kralj) so imeli veliko povedati na to temo. Predstavili smo projekt žive jaslice 2010 in scenarij je že skoraj gotov. Res bo pestro in prijetno, zato že sedaj vabljeni na žive jaslice 24. decembra k frančiškanom v Kamnik ob 18h.
Vsi mi smo zvezdice!


Napisala: Erika Klemenc

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.