Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Miklavž s svojim obiskom preseneti (pod)vodnike in nekdanje voditle.

 

 

Med voditelji se stkejo vezi, ki ostajajo tudi ko zapustimo svojo aktivno skavtsko pot. Tako smo se nekdanji voditelji zbrali v novih skavtskih prostorih na klepetu, čajčku in dobrem pecivu. Zagotovo so bili zvezde najmlajši udeleženci (Jaka, Sara, Julija in Larisa). Ker smo bili vsi pridni, nas je obiskal tudi sveti Miklavž in tako smo dobili skodelice in sladka darila. Hvala Miklavžu in vsem za dobro družbo. Zagotovo se še srečamo (bomo poskrbeli, da se bodo srečanja nadeljevala Laughing).

 

Prvo tradicjonalno srečanje nekdanjih voditlov.

 

 

 

Na vodniškem srečanju nas je v četrtek 2.12. obiskal sveti Miklavž z angelčkom. Obiska smo se zelo razveselili, saj nam je prinesel super darila- mmmmm. Glede na to, da nas je Miklavž obiskal, tako zgodaj, smo bili verjetno tako zelo pridni, da smo si to zaslužili.

Hvala Miklavž, upam da nas prihodnje leto spet obiščeš. Laughing

 

Miklavžev obisk.

 

Napisala: Erika Klemenc in Andrej Štrajhar

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.