Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Kako se je imelo Krdelo izpod treh gradov na poletnem taboru v Kočevskem rogu.

V sliki - klik za ogled fotogalerije. Avtorji fotografij: stari volkovi.

 

In v besedi:

 

Volčiči in volkuljice smo poletni letošnji tabor preživeli odlično! Odšli smo v kočevske gozdove, kjer se je od 15. do 20. julija po pravljični deželi podila cela kopica pravljičnih bitij.

Stvari, ki so nam s tabora najbolj ostale v spominu: večeri ob tabornem ognju, petje pesmi, igranje iger in pečenje hrane, odlična kuha Miške Drobtinice, delavnice: šivanje, pečenje kruha, izdelovanje posode iz lesa, zdravilne rastline, obisk Zlatolaskinega prijatelja Lovca, ki nas je podučil, kako se obnašajo medvedi, igranje 'primitivca' z našimi starši. Imeli smo celo kino pod zvezdami! S pravljičnimi junaki smo doživeli cel kup nepozabnih dogodivščin: rešili smo Metko iz krempljev zlobne čarovnice, Sneguljčici smo pomagali najti njen spomin in princa, z Rdečo Kapico smo odšli obiskat babico, ki nas je za nagrado peljala v Dolenjske toplice … in še in še.

Tedna je bilo vse prehitro konec! Komaj čakamo na naslednji tabor!

Bagira

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.