Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

11. aprila smo se BB zbrali v naših skavtskih prostorih s posebnim dvojnim namenom: pripravili smo srečanje za naše PP in sklenili, da bomo prespali v zgornji skavtski sobi.

 

S popotniki in popotnicami smo se najprej spoznali preko fotografij. Vsakdo je prinesel svojo fotografijo iz ranega otroštva (starost 1-4 leta), nato smo vse fotografije pomešali in iskali pravega lastnika. Sledilo je izdelovanje in krašenje škatlic, ki so jih BB odnesli domov s posebnim namenom, da bodo vanje zbirali prihe, ki jih bodo dobili od bližnjih za Veliko noč. Višek srečanja pa je bila večerja – okusni sirovi toasti z raznimi namazi.

Ko smo se poslovili od klanovcev smo nadaljevali z zabavnim večerom ob igri, spoznavanju bobrovega zakona Bober je dober in pripravi na bobrove obljube. Zaspali smo ob poslušanju pravljic.

Naslednje jutro je sledil zajtrk in odhod domov ali pa naravnost v šolo (nekateri BB so imeli to soboto šolski dan). 

Klik za ogled fotogalerije. Avtor Veliki bober Keo

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.