Mamutov steg - Kamnik 1

domača stran kamniških skavtov

Napovednik

       facebook facebook email

Kontakt

Če bi radi stopili z nami v kontakt ali imate kakršna koli vprašanja bomo nanje rade volje odgovorili - elektronsko, telefonsko ali osebno.

Uradna kontaktna oseba stega je:
Urška Kotnik - stegovodja
Jeranovo 7 C, 1241 Kamnik
Urs.Pevec@Gmail.Com

email facebook facebook
Zemljevid skavtskega centra v Kamniku

Prav tako lahko kontaktirate katerega koli od voditeljev starostnih skupin ali pa nam pišete kar na stegovski email Kamnik1@Skavt.Net in vam bo na vprašanje odgovorila najbolj prava oseba. Sledite nam lahko tudi preko facebook profila in facebook skupine.

Naše druženje se večinoma dogaja v našem skavtskem centru, ki se nahaja pri Frančiškanih v centru Kamnika (glej zemljevid). Tam smo fizično dosegljivi kadar imamo skavtska srečanja, na katerih se nam po dogovoru lahko tudi pridružite, če bi nas želeli bolje spoznati. Pišite nam in se bomo dogovorili za najbolj primeren termin vašega obiska.

Včlanitev

S skavtskimi aktivnostmi vedno začenjamo v začetku šolskega leta, ko se za nove člane tudi začne skavtski program. V naš steg se lahko vključite tudi sredi leta in si tako jeseni zagotovite začetek skavtskih aktivnosti skupaj z ostalimi, ter obisk na naših taborjenih ob dnevih odprtih vrat, kjer lahko doživite skavtstvo v živo.

Za včlanitev nam pišite na naš email naslov Kamnik1@Skavt.Net ali pa kateremu koli voditelju na njegov email naslov (napisani so na strani, kjer so predstavljeni voditelji: rubrika "starostne skupine/voditelji").

Misel za zaključek:

Skavtstvo že dolgo časa ni več samo življenje v naravi, taborjenje in vozlanje. Danes je skavtstvo najboljša, a zastonjska šola za tisto, kar nas čaka celo življenje - delo z ljudmi, v skupinah, vodenje ljudi in komunikacija z njimi. Skavti se dokazano bolje soočajo z življenjskimi in delovnimi preizkušnjami, ob vsem tem pa so pripravljeni svoje izkušnje deliti in prenašati na druge povsem zastonj. Povabljeni, da postanete del te zgodbe tudi vi. Vrata imamo odprta za vse.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska tega spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov, v primeru nestrinjanja pa lahko zapustite to stran.